flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На куглому столі обговорили проблеми та перспективи судової реформи в Україні

16 грудня 2019, 16:30

       16 грудня 2019 року голова Сихівського районного суду м.Львова Ольга Бойко та керівник апарату суду Ольга Познякова взяли участь у круглому столі «Судова реформа в Україні: проблеми та перспективи оптимізації судів».              

        Вказаний захід було проведено Територіальним управлінням державної судової адміністрації України в Львівській області за підтримки Проєкту Європейського Союзу «Право-Justice».

       В круглому столі також взяли участь міжнародний головний експерт з питань правосуддя Анна Адамська-Галлант, заступник голови Ради суддів України Вадим Бутенко, голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський, суддя Верховного Суду Володимир Кравчук,  начальник ТУ ДСА України в Львівській області Віктор Дейнека, директор Львівського РВ НШСУ Оксана Польна.

       Голові суду Ользі Бойко за активну участь у підготовці висококваліфікованих кадрів для системи правосуддя та з нагоди професійного свята ректором Національної школи суддів України висловлено подяку.

       Під час заходу було обговорено проблеми та перспективи оптимізації місцевих судів, а також судді та експерти з Литви, Фінляндії, Швеції та Польщі поділились досвідом об’єднання судів (оптимізація судових процесів, рівномірне навантаження на суддів, доступність до суду).