flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату Познякова О.В. взяла участь у круглому столі "Функціонування Служби судової охорони в системі правосуддя"

15 листопада 2019, 15:54

            Керівник апарату Сихівського районного суду м.Львова Ольга Познякова 14 листопада 2019 року взяла участь у круглому столі "Функціонування Служби судової охорони в системі правосуддя".

            Даний захід був організований Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України у співпраці із Державною судовою адміністрацією України, ТУ ДСА України у Львівській області, Консультативною місією Європейського Союзу, Службою судової охорони України, Територіальним управлінням Служби судової охорони у Львівській області.

            Метою круглого столу було дослідити функціонування в системі правосуддя України Служби судової охорони як державного органу для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах та обговорити шляхи взаємодії суддів, працівників апаратів судів, Державної судової адміністрації України та її територіальних відділень зі новоутвореною Службою судової охорони, що і було успішно досягнуто під час обговорення.