flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди Дня юриста України

09 жовтня 2019, 16:50

       У Сихівському районному суді м.Львова відбулась урочиста нарада з  нагоди святкування Дня юриста України.

       Голова суду Ольга Бойко привітала колектив зі святом та подякувала суддям та працівникам апарату суду за сумлінну працю та професіоналізм у роботі, а також побажала всім міцного здоров’я, натхнення та професійних здобутків.                     

         За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у зміцнення стану організаційного забезпечення діяльності судів та з нагоди Дня юриста      Грамотою Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області нагороджено старшого секретаря суду Лілію Довгун та оголошено Подяку помічнику судді Галині Стецьків.

      Також грамотами суду були  нагороджені помічник судді  Юля Макар, секретар суду Леся Галамай та секретар судового засідання Роксолана Комарницька за  зразкове виконання службових обов’язків, проявлені відповідальність і професіоналізм у роботі.

      Головою Львівської обласної державної адміністрації оголошено Подяку заступнику керівника апарату Ользі Пуківській за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня юриста.