flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення про розгляд запитів на отримання публічної інформації за 3-й квартал 2015 року

01 жовтня 2015, 15:51

 Узагальнення про розглядзапитів на отримання публічної інформації  відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 3-й квартал  2015 року та забезпечення дотримання законодавства з їх розгляду.

На виконання пункту 10 статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» у Сихівському районному суді м. Львова проводиться аналіз роботи із запитами на публічну інформацію.
В результаті вивчення стану розгляду запитів на отримання публічної інформації в Сихівському районному суді м. Львова відповідно до чинного Закону України «Про доступ до публічної інформації», за 3-й квартал 2015 року надійшло 3 запити на отримання публічної інформації від громадян.
На всі запити вчасно було надано відповіді та роз’яснення. За результатами розгляду вказаних запитів було задоволено – 3 запити та надано запитувану інформацію з необхідними роз’ясненнями.
Відповіді на вказані запити були надані в письмовій формі та направлені запитувачам поштою. Особам яким відмовлено в наданні запитуваної інформації роз’яснено причини неотримання такої.
Найбільшу кількість запитів становлять звернення з питань отримання інформації щодо принципів розгляду суддями справ, з приводу висвітлення судових процесів, з питань отримання інформації щодо стану розгляду справ та  отримання копій судових рішень.
Запити, подані в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» як поштою, так і електронним зв’язком, були зареєстровані у відповідному журналі та розглянуті у строк, що не перевищував 5 днів з дня отримання запиту.
 
Вик. помічник судді : Жила М.М.