flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом проведено «Урок справедливості»

10 жовтня 2024, 14:34

 

10 жовтня 2024  року в рамках Всеукраїнської акції «Урок справедливості», за сприяння  Асоціації розвитку суддівського самоврядування України, у Сихівському районному суді м. Львова  було проведено «Урок справедливості» для учнів 7-Б класу Львівської правничої гімназії.

Під час заняття суддя Людмила САБАРА ознайомила дітей із функціями суду, учні переглянули навчальний мультфільм, після чого мали можливість уявити себе на місці судді, чесно і справедливо вирішити суперечку, що виникла між казковими персонажами. Вирішуючи спір, школярі вчилися самостійно ухвалювати рішення та виявились дуже активними й наполегливими у доведенні власної думки.

 Учні дізналися, як вирішуються суперечки між дорослими та про роль суду в суспільстві.

 На згадку про відвідини суду та участь класу у Всеукраїнській акції «Урок справедливості» учасники отримали диплом та наліпки Клубу «Справедливці».

Мультфільм «Слон проти Жирафи», створений ГО «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України» у співпраці з анімаційною студією ToonDrive за технічного адміністрування РЦ «ГУРТ» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.