flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду взяв участь у ІХ Львівському форумі кримінальної юстиції

01 листопада 2023, 14:03

Голова Сихівського районного суду м. Львова Назарій Дулебко взяв участь у ІХ Львівському форумі кримінальної юстиції, темою якого була «Українська воєнна та повоєнна кримінальна юстиція».

У межах форуму за участі заступника Голови Вищої ради правосуддя Дмитра Лук’янова, членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Руслана Мельника, Віталія Гацелюка та Олега Коліуша, а також Голови Національної служби посередництва та примирення Дмитра Кухнюка проведено спеціалізовану експертну дискусію «Спроможність системи судоустрою та забезпечення доступу до правосуддя: виклики воєнного часу».

Учасниками обговорено низку питань, пов’язаних із функціонуванням Вищої ради правосуддя  та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, а також шляхи подолання викликів, які постають перед органами суддівського врядування та системою судоустрою загалом.

Вказаний захід проведено за підтримки Організації з безпеки та співробітництва в Європі. Співорганізаторами також виступили Державне бюро розслідувань та Львівський державний університет внутрішніх справ.