flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення про розгляд запитів на отримання публічної інформації

16 січня 2015, 14:28
Узагальнення про розгляд запитів на отримання публічної інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 2014 рік та забезпечення дотримання законодавства з їх розгляду
 
На виконання пункту 10 статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» у Сихівському районному суді м.Львова проводиться аналіз роботи із запитами на інформацію.
В результаті вивчення стану розгляду запитів на отримання публічної інформації в Сихівському районному суді м.Львова відповідно до чинного Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 2014 рік надійшло 16 запитів на отримання публічної інформації від громадян та суб'єктів владних повноважень.
На всі запити вчасно було надано відповіді та роз'яснення. За результатами розгляду вказаних запитів було задоволено 11 запитів та надано запитувану інформацію з необхідними роз'ясненнями, в задоволенні 5 запитів було відмовлено, оскільки запитувана інформація є службовою, а також особа яка звернулась із запитом не є стороною по справі.
Відповіді на вказані запити були надані в письмовій формі та направлені запитувачам поштою. Особам, яким відмовлено в наданні запитуваної інформації роз'яснено причини неотримання такої.
Найбільшу кількість запитів становлять звернення з питань отримання інформації щодо принципів розгляду суддями справ, з приводу вивсвітлення судових процесів, з питань отримання інформації щодо стану розгляду справ та отримання копій судових рішень.
Запити, подані в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» як поштою, так і електронним зв'язком, були зареєстровані у відповідному журналі та розглянуті у строк, що не перевищував 5 днів з дня отримання запиту.
 
Вик. помічник заступника
голови суду Кротова О.Б.