flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді проведено «Урок справедливості»

09 лютого 2023, 16:27

09 лютого 2023 року в межах Всеукраїнської акції «Урок справедливості», за сприяння ГО «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України», у Сихівському районному суді м. Львова проведено «Урок справедливості» для учнів 3-В класу ліцею «Львівський».

Під час заняття діти переглянули навчальний анімаційний фільм «Кінь проти Хом'яка».

Після перегляду мультфільму учні мали можливість уявити себе в ролі судді, чесно і справедливо вирішити суперечку, що виникла між персонажами. В ході обговорення конфліктної ситуації між головними героями діти були дуже активними й наполегливими у доведенні власної думки.

Також учні дізналися, як вирішуються судові спори між дорослими та зрозуміли важливу роль суду в суспільстві.

На згадку про відвідини суду та участь класу у Всеукраїнській акції «Урок справедливості» учасники отримали диплом та наліпки Клубу «Справедливці».

Мультфільм «Кінь проти Хом’яка», створений ГО «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України» у співпраці з анімаційною студією ToonDrive за технічного адміністрування РЦ «ГУРТ» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

 

Вчитель Марія Василівна Штибель висловила щиру подяку за проведений «Урок справедливості» авторам вказаного проекту та Сихівському районному суду м. Львова.