flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжує проводити Уроки справедливості

21 березня 2023, 17:06

21 березня 2023 року в межах Всеукраїнської акції «Урок справедливості», за сприяння Асоціації розвитку суддівського самоврядування України, у Сихівському районному суді м. Львова проведено «Урок справедливості» для учнів 3-А класу середньої загальносвітньої школи І-ІІІ ступенів №55  м.Львова 

Під час заняття діти переглянули навчальний анімаційний фільм «Кінь проти Хом'яка».

Після перегляду мультфільму учні мали можливість уявити себе в ролі судді, чесно і справедливо вирішити суперечку, що виникла між персонажами. В ході обговорення конфліктної ситуації між головними героями діти були дуже активними й наполегливими у доведенні власної думки.

Також учні дізналися, як вирішуються судові спори між дорослими та зрозуміли важливу роль суду в суспільстві.

На завершення заходу діти мали змогу приміряти суддівську мантію та отримали за участь у Всеукраїнській акції «Урок справедливості» диплом, книжку й наліпки клубу «Справедливці».

Мультфільм «Кінь проти Хом’яка», створений ГО «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України» у співпраці з анімаційною студією ToonDrive за технічного адміністрування РЦ «ГУРТ» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.